söndag 13 juli 2014

Tänka tänka tänka

Vi kunde väl aldrig tro att resa skulle vara ett evigt tankearbete. Ska vi resa hit? Om vi åker dit först. Visum tre veckor... Men det kostar bara 300 att flyga dit! Kolla det här grymma huset på stranden... 

Bali är klart. Phuu! Tack och lov för det :) Nästa steg då... Som vi har tänkt! Och tänkt och tänkt och tänkt. Och tänkt. Åka till Thailand en månad och klappa elefanter. Kanske Vietnam en stund. Vad sägs om att spana in Filippinerna i tre veckor innan vi drar vidare? Den här ön i Malaysia då? Fiji, när är det bra väder där? 

Det är verkligen fantastiskt att få läsa Lonely Planet, leta hus, googla öar och spana in bilder på paradisstränder. Vi inser nog inte riktigt hur sjukt stort det här är :) Igår träffade vi vänner till familjen som berättade om en fem månader lång USA-resa som de hade gjort 1979 och som fortfarande levde kvar i deras hjärtan. Deras råd till oss - ÅK, ni gör helt rätt! Det är så fantastiskt roligt att känna ert stöd :)

Siem Reap

Våra tankar just nu då? Vi kommer troligen på förhand ansöka ett 60 dagars visum i Indonesien så att vi efter vår månad på Bali kan resa vidare till Lombok, Gili Islands och sedan västerut mot Yogyakarta och Jakarta, varifrån vi flyger vidare (ca 500 kronor per pers till de flesta destinationer i närområdet). Vårt intresse för Kambodja växer sig allt starkare. Vi har hittat en ö som heter Koh Rong och som ser HELT FANTASTISK ut. Vi är oxå väldigt nyfikna på Phnom Penh och Siem Reap, vilket vi hinner med på 30 dagars turistvisum. Från Kambodja kan vi sedan flyga vidare till Thailand för att möta upp goda vänner och i slutet av januari/början av februari kommer Niclas mor och far på besök :) Ååhh vad vi längtar!!!!

Koh Rong

Våra tankar imorgon? Kanske några helt andra... 

Som alltid, tips mottages tacksamt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar