Om Niclas & Emma


Vi tröttnade på det svenska ekorrhjulet och drog till Sydostasien - långt bort från höststormar, snöslask och minusgrader. 

Vi lämnade Sverige den 6 september 2014. Under nio månaders resande besökte vi Indonesien, Malaysia, Thailand, Singapore, Filippinerna, Vietnam och Kambodja. Alla platser vi har upplevt har vi berättat om i den här bloggen. 

I april 2015 var vi tillbaka i Canggu på Bali där vår resa började och vi inledde ett samarbete med en liten smyckestillverkare. Vi är väldigt stolta över vår första kollektion med handgjorda brons- och silversmycken som finns på Wonders of Bali. Vi bodde i Canggu fram till våren 2016 och under tiden skapade vi Giliresor som är den första svenska sidan om Giliöarna och Nusaöarna. Dessa resmål har på senare tid fått sällskap av Bali och Lombok.

Våren 2016 bjöd vi in till ett One Week Wedding och gifte vi oss i Canggu. Efter vår honeymoon på Gili Air flyttade vi till Melbourne i Australien. Efter ett helt fantastiskt år i Melbourne reste vi tillbaka till Sverige. Vi fortsätter såklart att skriva om våra resor, även om det inte blir lika frekvent.
Våra bilder är fotade med 

Canon EOS M, LG Nexus 5, One Plus 5, Samsung Galaxy Alpha och GoPro Hero 3+ Black.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar