fredag 6 mars 2015

Njut av fantastiska dagar i Filippinerna

Förra veckan var vår första hela vecka i Filippinerna, ett land som har överraskat oss på många sätt. Maten är inte superkul dessvärre men naturen är vacker. Folket här är väldigt familjära och har ett ständigt leende på läpparna. Vi har kunnat leva väldigt billigt och det enda som är dyrt är transporter. Vi hann se ganska många platser förra veckan, inklusive 22 timmars båtresa. Bohol var trevligt men ingenting att resa jorden runt för att besöka. Staden Cebu var ganska ogästvänlig. Donsol var otroligt fint och att simma med valhaj (!) var en riktigt cool upplevelse. Att bo på landet utanför Legazpi med hästhage som trädgård var mysigt. Vi var de enda västerlänningarna där och det har sina för- och nackdelar. Det fanns såklart inget form av wifi så denna lilla uppdatering kommer genom surfen på mobiltelefonen. Håll ut, det kommer mer bilder så snart vi har ordentlig uppkoppling.

Båtresa från Bohol tillbaka till Cebu200 kronor för en biljett i businessklass.

Våra två dagar i CebuHandmålat hus...Den bästa mataffären vi har sett i Sydostasien - och då har vi besökt ganska många.

Lunch + Dinner = Linner in bed.
TIPS! Om hotellrummet saknar kylskåp. Köp ett par kilo is, häll i soptunnan och ner med vinflaskan. Och så några glimtar från resten av veckan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar