fredag 29 augusti 2014

Nedräkning på riktigt!

Snart bara en vecka kvar tills det är dags att bege sig till Arlanda. Vi är än så länge ganska så coola även om pirret i magen blir starkare för varje dag. Jag är just nu inne i ett stadie där det känns som att jag har glömt nånting - hela tiden. Att-göra-listorna är i princip slut och vi har bra koll på läget men ändå... Det kommer nog kännas bättre när packningen ligger i väskan och jag kan se att allt finns där. 


Den stora delen i förberedelserna har definitivt varit att göra slut med en massa saker, t.ex. de här:


  • Vi sa tidigt upp abonnemang som vi inte utnyttjade till fullo, t.e.x. Viaplay som vi bara använde till att titta på golf (förvisso ett betydande antal timmar i veckan men ändå...). Näst på tur står HBO och Netflix - får se hur vi gör med det.
  • Vi har bytt till kontantkortsabonnemang på våra mobiltelefoner.
  • Vi har rensat ut alla oviktiga mejlutskick - man fattar inte hur man kan hamna i alla dessa sändlistor. Den här funktionen kan varmt rekommenderas!
  • Vi har sagt upp tidningsprenumerationer och medlemskap i butiker osv.
  • Vi har sagt upp våra fackliga medlemskap (varför finns det förresten ingen intresseorganisation som driver frågor kring backpackers rättigheter i världen?)
  • Vi har aktivt fått avsäga oss utskick per post. Jag fick senast häromdagen brev från Hemköp. När jag mejlade dem och bad om att få breven stoppade så undrade de om jag var säker på min sak för det skulle innebära att de inte längre kan skicka ut eventuella bonuscheckar till mig...
  • Jag har sagt upp mitt linsabonnemang som jag hade genom Synoptik. Otroligt bra tjänst för övrigt! Istället investerade jag i ett par slipade solglasögon :)
Jag tror att alla skulle må gott av att emellanåt eller löpande rensa bort sådant som inte tillför nånting. Det lämnar massor av space till annat som kan bidra till lycka. Ett fantastiskt tips är för övrigt att rensa i följer-listan på Instagram (bara ni behåller #nicmaswe)

Det råder inga tvivel om att hösten börjar smyga sig på och det är ingen underdrift att säga att vi LÄNGTAR TILL VÄRMEN!! Nu väntar en spännande helg och på måndag börjar vi packa väskorna! 

Hösten är vacker - men kall!


Jag upptäckte till min stora glädje att vår flight nu finns med i listan på Flightradar24. Ni vet väl att ni kan följa vår flight - hela vägen till Bangkok - live nästa lördag? Inga kommentarer:

Skicka en kommentar