lördag 27 september 2014

TACK!

Det är snart fyra månader sedan vi sålde vår lägenhet. Fyra månader sedan jag slutade jobba och 2,5 månad för Niclas - och livet blev många tusen procent meningsfullare. Jag ser tillbaka på bilder från sommaren och kan nu verkligen säga att den har varit den bästa någonsin - med tillägget i vuxen ålder för mina barndoms somrar minns jag inte på samma sätt som den här, även om jag vet att de var fantastiska. Nu har jag varit brutalt medveten om varje morgon, kväll och dag. Anpassat mig till ett helt annat liv, där dagar och datum inte har spelat så stor roll. Där stress inte har ingått i de känslor jag har upplevt en helt vanlig dag. Jag är obeskrivligt tacksam för att jag har fått detta space att utforska mig själv, kärleken och livet på ett sådant gränslöst sätt. Det är verkligen en gåva!


Jag talar för oss båda när jag säger att det finns två personer som gjorde vårt livs sommar möjlig. 

Och för det är vi  S Å  T A C K S A M M A ! 

Dessa två, som fullkomligt osjälviskt öppnade sitt hem för oss, en hemvändande son och hans blivande fru, och i och med det gjorde att vår planering inför resan plötsligt föll på plats. Utan er hade allting inte varit så enkelt. Vi blickar tillbaka på en fantastisk sommar tillsammans med er och gläds åt våra gemensamma minnen. Vi ser verkligen fram emot att få öppna dörrarna till vårt hem en vacker dag - självklart med kompispris på hyran - eller kanske pensionärsrabatt :)

NI ÄR BÄST!!

Ungefär så här kan sommaren sammanfattas bäst!

Det är alltid lika tråkigt att packa ner hela sitt liv i kartonger.

Sista frukosten fick bli i sängen, utan bestick och tallrikar. 

Hejdå lägenheten!

Hej Norrtälje...

... och hej naturen!

Vårt fina rum. Niclas brorson gjorde en tavla till oss :)

Vi åkte på bilbingo - och vann högsta vinsten - tack vare Niclas lillasyster!

Är det inte kossor så är det hästar man möter på promenaden

En av alla underbara hundpromenader!

Vicki värmer sig efter en regnig skogspromenad (i juni innan sommarvärmen kom)

Vi försökte få Lisa (den andra hunden) att bada. Gick sådär :)Ett av de bättre sätten att fira sommaren på!

Några åskväder fick vi uppleva i somras

Morgonrunda i Norrtälje hamn

Ska man bo hemma får man hjälpa till i trädgården. Niclas har klättrat i ett par träd!

Niclas testar golfstilen!

Här har vi spenderat mycket tid

Vi har plockat (och ätit) mycket svamp :)

Plainspotting på Arlanda (hur kul som helst)

Å sommar blev det :)

Plump är bästa kvällsunderhållningen.
För en gångs skull så förlorade jag inte den här omgången!!

... och troligtvis inte den här heller!

En fin dag i Stockholm

En svalkande drink vid poolen

Jag var beroende av iskaffe ett tag :)

Lisa gillade vår säng

Sommaren började lida mot sitt slut

Sommaräpplen

Vicki är ute på bus!

Svart trumpet - undra om det var den här svamppromenaden som matförgiftade Niclas?!

Morötter från grönsakslandet. De här gav Niclas brorson till mig i överraskningspresent :)

En drink i skybaren i Kista innan sista-natten-med-gänget.
Gissa vem det är som precis ska nysa?

En sista svalkande piggelin vid poolen :)Kramar från oss!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar