måndag 8 januari 2018

Äntligen framme på Lombok

Nu är vi här!


Vi lämnade Arlanda lördag kväll efter en lugn dag hemma med packning och städning. Första flighten till Dubai gick hur smidig som helst och efter god middag med australiensiskt vin somnade vi sött. Vi hade drygt två timmars bytestid i Dubai som vi spenderade med att promenera i den härliga morgonrusningen från terminal B till C. 


Sedan bar det av mot Bali. Trots att det var lång kö till startbanan i Dubai så landade vi nästan på tid på Bali, vid 22.00. Immigration gick väldigt smidigt men sedan tog det över en halvtimme för väskorna att ta sig till bandet. Det gjorde att vi inte landade i säng på hotellet förrän vid midnatt. Vi sov som stockar hela natten och tog oss upp vid åtta för frukost och sedan avfärd bort till flygplatsen igen. Det var kul att se inrikesterminalen på Bali som rustats upp och blivit väldigt fräsch.


  
Efter 24 (!) minuters flight landade vi på Lombok. Vi flög på 2500 meters höjd och hade riktigt härlig utsikt över Nusa Dua, Nusa Penida och södra Lombok längs vägen.Vi blev upphämtade på flygplatsen och åkte sedan två timmar åt nordost, i riktning mot Labuan Pandan. Vi checkade in på vårt jättemysiga hotell och gick på en promenad runt den lilla byn. En ytterst lugn och skön eftermiddag på balkongen med en Bintang och kokosnöt (som en kille klättrade upp och hämtade i en palm efter att Emma beställde den) Vår första dag på Lombok avslutades med en god middag. Imorgon är vi redo för en spännande båttur! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar