lördag 6 september 2014

Let's do this!

Nu är det bara sju timmar till planet lyfter. Det är definitivt så att vi fortfarande inte har förstått omfattningen på vårt äventyr, men OJ vad redo vi är att påbörja det. 


Tittar på morgontv som är sprängfylld av politik. Självklart har vi röstat - det måste man!! Jag hoppas för Sveriges skull att Löfven aldrig kommer till makten - och gör han det så tänker jag vänta länge med att komma hem. Jag hoppas än mer på att vinsterna i välfärden slopas snarast möjligt så att alla som är i behov av hjälp kan få det på rätt sätt. Jag hoppas att SJ kan köra sina tåg i vinter och jag hoppas att SAS inte går i konkurs. Jag hoppas att bostadspriserna har sjunkit tills vi kommer hem och jag hoppas att mina favoritgodisar fortfarande tillverkas då. Jag hoppas att Zlatan blir helgonförklarad!

Jag har varit ute och känt på den kyliga morgonluften som är tung av dimma. Konstaterar snabbt att jag kommer inte sakna kylan - inte alls. 

Njuter (?!) av ostmackor och oboy till frukost - bara för att det känns så svenskt. Det återstår lite packning och sedan städning innan vi beger oss. 

Nu är vi redo! Let's do this :)

En sista Piggelin ute i solen igår!

1 kommentar:

  1. Jag får en så härlig känsla när jag läser inlägget, jag sitter i soffan med en kopp te efter ett lugnt yogapass och bara ler, det är nu det händer! Jag minns känslan av mitt första (och förmodligen sista) bungyjump, där hela resan i luften var helt underbar, men sekunderna innan jag tog klivet ut från plattformen, den var den känslan som var starkast, mest breathtaking/läskig/oviss/häftig, och där är ni nu med timmar kvar innan resan börjar och jag hoppas ni njuter av varje timme. Stor kram på er och ta hand om varandra, Linn

    SvaraRadera